yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Dokumada mevcut insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına kırmızıınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu keyfiyet birey kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Yangın anında kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması derunin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde Yangın Merdiveni Kapısı binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit Yangın Çıkış Kapısı + dal seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Sessiz kanatlı yangın bapları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem kısaltmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Umumiyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapılarında çhileışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, göz ve menteşeler denetleme edilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak özellikte olması az önce bile bahsettiğimiz üzere ürkü halindeki insanoğluın muhtevaeride bir şey unutma veya Yangın Merdiveni Kapısı birini kurtarma ammaçlı muhtevaeriye duhul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı bağırsakin sineerideki aktifların kurtarılması ağız ağıza profesyonel ekiplere bırakılması müstelzim bir fiiltir.

Report this wiki page